Tuesday, November 6, 2012

membantu meningkatkan tenaga batin??

Product Spray Kesihatan dan Anti Ageing - Pur'LIFE..


Aik,hanya dengan spray je?? Betul ke boleh membantu bermacam2 masalah kesihatan? Nmpak menarik..packaging pun cantik je tgk..green color lagi..my favourite color tu..apa kaitan ntah..hehe.. btw, ramai da mencuba product ni dan sumenya memberi feedback yg positif.. x kira dari pelbagai aspek..bukan sahaja membantu meningkatkan tenaga batin k...huhu~ Ada yang kata kulit nampak tegang dan kurang kedut2 bg yg berumur..ada gak yg kata kulit bertambah licin.. tmbh energy la..snang bangun tido.. kurang sakit sendi2.. malah yg rabun pun kata da x rabun lagi.. dan mcm2 lagi la.. Nanti tgk apa dorg komen kt bawah.. 



Antara kandungan yang terdapat dalam product ini adalah 

  • Growth Factor Concentrate (GFCTM)
  • Apple Stem Cell Extract
  • Vitamin C
  • L-Lysine
  • Collagen Peptide
Apa kelebihan2 lagi yg ada pada produk ni??? Ada lbh kurang 16..Ni termasuk org2 yg da berkahwin pun sesuai.. Tp,sape2 yg da berkahwin je la tahu ye.. Diri ini xtau la..sbb kita ni x kahwin lagi..So,kena tanya org2 yg da kahwin komen la.. 

1) Memperbaiki struktur lapisan kulit dermis
2) Menegangkan dan menganjalkan kulit
3) Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan
4) Anti radical bebas
5) Meremajakan sel kulit kulit menjadi lbh cerah,licin,lembab dan bersinar
6) Mengurangkan jeragat,Pigmentasi dan bintik2 hitam/putih
7) Daya penglihatan meningkat
8) Menguatkan tulang dan sendi
9) Tumbuh rambut hitam menggantikan rambut putih
10) Mengurangkan berat badan
11) Meningkatkan jisim otot
12) Merangsang keinginan seks serta mengembalikan saiz organ yang telah mengecut
13) Meningkatkan tenaga batin
14) Menguatkan daya ingatan
15) Menguatkan sistem imunisasi
16) Memperbaiki fungsi badan secara keseluruhan


Inilah dia..klu ckp mmg mcm x caya..so,kena cuba baru la tau betul ke x betul.. Nway, saya sendiri da cuba dan alhamdulillah...nmpk perbezaannya.. :)

Malah membantu utk penyakit2 lain juga sperti: buah pinggang,asthma, darah tinggi,kencing manis,migrane,resdung, rabun mata,parkinson,batu karang,hepatitis B,cancer,kulit,luekimia,sendi tulang,buasir,gout,stroke,nyanyuk,senggugut,sakit pinggang,sakit lutut,prostate,mandul,obesity,gastrik,tenaga batin dan lain2..


Ketahui lbh lanjut,boleh hubungi saya.. Stokis juga sedang diperlukan skrg... Sesiapa berminat utk menjadi stokis product ini, boleh PM saya.. 

Atau berminat nak mencuba, boleh order di sini..

Pur'LIFE order form
Full Name *

No ic: *

Address *
Street Address *

Address Line 2

City *

State / Province / Region *

Postal / Zip Code *

Country *

Phone Number *

###
-
###
-
####
Email *

Choose your product *
 1 botol-RM180 
 2 botol-RM300 
Special Instructions