Saturday, August 4, 2012

ReZeKi BuLan PoSE..

Assalamualaikum...alhadmulillah...Tuhan masih sayangkan diri ini.. Hari ini, saya masih berpeluang mengupdate blog ini dan bercerita kegembiraanku di sini :) Pe2 pun,diri ini sangat bersyukur ke hadrat ilahi kerana rezeki yang Tuhan beri padaku harini..Semuanya datang daripadaNya..

Dapatlah diri ini nak wat duit raya.. x sangka pun...wat sambil2 dan santai2 pun boleh jana pendapatan.. just duk online kt umah dan share2 dengan kawan keseronokan menggunakan sistem ini.. Sekarang mulai ramai yang menggunakan sistem ini.. Tp,diri ini terasa sangat beruntung kerana membabitkan diri lebih awal..yeaaaa!!! :) 

Nway, sistem yang saya guna ni mmg best.. Ramai org sudah mulai berniaga guna sistem kt cni.. So,jangan ketinggalan dapatkan software yang terkini..iaitu online tool terkini untuk anda jalankan perniagaan anda dengan lebih meluas.. Income masyukkkk.... boleh la beraya dengan gembira tahun ni...itu bagi siapa2 yang telah miliki sistem ini la.. 

Bagi saya, yang mudah sebab dapat guna sms blaster.. Snang nak anta ucapan raya dkt ramai2 org..dengan skali click saja. Kwn kt oversea pun boleh dapat. X luak pun my kredit..so,cheap..hehehe~ yela..mana x nyer..biasanya syarikat2 gergasi je mampu miliki sistem macam ni..sbb maher nak bolinya..x berbaloi den rasa... da la kos rm700-rm1000..pastu nak kena g register dengan telco lagi...byk betul keje nak wat..leceh,kan..pastu bkn boleh terus guna..baru la boleh topup.. Tp,yang ni..dapat je..topup,terus bleh guna..so easy...jimat kos pun ye..xde la semahal kt luar..pastu, leh guna sampai bila2 xde yuran bulanan pun yang dikenakan..BEST TU!! Now,ramai company yang mulai ambil sistem kt cni..


So,anda juga mampu miliki..terutama mereka yang ada bisnes sendiri..senang nak manage..Apa2 sahaja new promotion atau new information yang nak bgtau customer, boleh guna sistem ni.. x perlu la nak forward2 msg to everyone.. pastu,kita boleh set sendiri bila waktu nak send..kul bape.. 
senang keje..

 Selain tu,mall.. mall ni cukup terbaik.. siap diberi payment gateway lagi. Senang customer nak bayar barang kte. Guna la bank apa sekalipun pun, sumenya diterima.. even customer drpd oversea pun boleh beli brg kita. Apa yg kita perlu wat, letakkan picture barang yg kita nak jual sahaja.. Kelas pun ada..siap bagi tutorial lagi..boleh bawak balik umah klu x paham.. then,x paham lagi..boleh dtg kelas lagi..PERCUMA je... Da org nak beri ilmu free xkan x nak kot..Org yg xtau je x pandai ambil peluang..

BEST!BEST! Ambil la peluang ini sekarang.. belajar di MIG Academy...Pusat Latihan Keusahawanan Online.. pasti anda boleh berjaya di sini.. 


No comments:

Post a Comment