Saturday, August 11, 2012

Hari BerSeJaraH...

Alhamdulillah.. Hari ini diri ini masih berada di bumi yang dipinjamkan Tuhan ini..:)

Moga diri ini sentiasa dimurahkan rezekiMu Ya Allah.. permudahkan segala urusan hambaMu yg lemah ini.. HambaMu ini hanya berusaha, Engkau yang tentukan..Jika ia bukan rezekiku hari ni,usaha keras bagaimana ia tetap bukan rezekiku.. Segala yang berlaku adalah ujian daripadaNya.. 

Hari ini,aku nak ucapkan terima kasih kepada JooWaal.com kerana ditabalkan sebagai JW Executive di dalam JooWaal.com.. JooWaal adalah sebuah company advertising yang memberi online tools marketing terkini yg cukup hebat.. JooWaal.com telah membantu ramai usahawan-usahawan dalam mengembangkan product mereka secara global.. Malah yang paling best, usahawan-usahawan yang menggunakan platform di JooWaal layak menerima profit sharing daripada company yang tiada di company advertising yang lain..

First batch JW Executive 
Satu Hati :)
Group mattes- Bakal2 leader perempuan!! 
My team 
Master Trainer Tuan Saiful - Thanks for your coaching on me :) 


Walau bagaimana pun, tanpa MIG Academy..aku tidak mungkin berada sehingga tahap ini.. MIG Academy la yang menyebabkan aku layak sebagai JW Executive di JooWaal.com. MIG Academy adalah tempat usahawan-usahawan menimba ilmu dalam menggunakan platform di JooWaal.com.. MIG Academy yang membantu bagaimana untuk memulakan perniagaan dan marketkan barangan anda secara online dengan menggunakan platform di JooWaal.com.. Kelas dan training yang disediakan cukup membantu. Di sini,kita dapat belajar untuk meningkatkan comminication skills, confident level, pengurusan masa, pengurusan kewanganyg betul, marketing sehingga menjadi seorang usahawan yang berjaya.. Misi MIG Academy adalah untuk melahirkan jutawan yang berilmu..
Bersama Pengetua MIG Academy
My teamwork and my dear leader Ahmad Syahir.. :)
Our big Family ;)
Bagi anda yang masih belum menjadi community di MIG, sertai kami sekarang.. Anda pasti akan rasai perubahan pada diri anda.. bukan sahaja bantu meningkatkan ekonomi kewangan anda malah diberi ilmu yang cukup manfaat untuk kehidupan kita..

No comments:

Post a Comment