Friday, July 13, 2012

We are the CHAMPION in the MaKing!!


APA ITU MIG Academy???? 

Diri ini ingin memperkenalkan sebuah pusat latihan keusahawanan online iaitu MIG Academy membantu mengembangkan perniagaan usahawan-usahawan di luar sana dengan cara mudah,pantas dan pastinya meningkatkan keuntungan anda bersama platform ini. 

MATLAMAT MIG Academy:
  • Membantu menjana ekonomi negara.
  • Membantu ahli-ahli perniagaan berniaga dengan lebih mudah dan efektif dengan jaminan kumpulan.
  • Menerapkan pengetahuan dalam bidang teknologi di kalangan masyarakat agar tidak buta IT.
  • Mengurangkan kadar kemiskinan dengan memberi peluang kepada semua insan menjana pendapatan.
  • Mengurangkan gejala sosial dan pengangguran.
  • Menggalakkan masyarakat Malaysia mempromosikan apa sahaja barangan mereka secara global setanding negara-negara di luar sana. 
Tool perniagaan yang  disediakan adalah yang terkini. Ramai yang telah menggunakan platform ini dalam menjalankan perniagaan mereka.. Dengan kelas intensif yang disediakan,mampu membantu orang ramai yang menjalankan peniagaan di luar sana mencipta pendapatan sehingga 5 angka kini. 
Bagi anda yang mempunyai perniagaan yang ingin dikongsikan dan sedang mencari-cari platform untuk mengembangkan produk atau barangan anda,di sini adalah tempat yang betul dan berkesan untuk perniagaan anda. MIG Academy ada untuk membantu.. Bukan sahaja di Malaysia tetapi ke seluruh dunia suatu hari nanti.. 


Anda juga boleh menghadiri penerangan PERCUMA setiap hari Isnin, Rabu dan Jumaat di Training Center MIG Academy.. Setiap hari tersebut, akan ada seorang peniaga/usahawan yang menjadi sponsor untuk lucky draw kami.. Ini juga adalah salah satu mempromosikan produk/barangan anda.. MIG Academy memberi peluang kepada sesiapa sahaja untuk berkongsi perniagaan mereka di sini.. 
::SAKSIKAN MONTAJ MIG ACADEMY:: CHAMPION!!OFFICE ADDRESS::

MIG ACADEMY
No.26-1A, Jalan UP 1/5 Ukay Perdana 1,
Ampang,KL
013-3536145


No comments:

Post a Comment