Saturday, June 23, 2012

JaLan-JaLan ke???

Assalamualaikum.,apa khabar? Sekian lama,diri ini tinggalkan laman blog ku ini.. Tiada kesempatan masa je nak menulis sejak akhir-akhir ini.. 2 minggu lepas sibuk di penang..kenduri kahwin sahabatku..

Alhamdulillah..selamat sudah seorang sahabat rapatku di UIA diijabkabulkan..x sangka dia kahwin dulu...hehehe~ Itu namanya da sampai jodoh.. Diri ini tumpang gembira.. Moga dia menjadi isteri yang solehah kepada suaminya..dan si suami menjadi suami yg soleh.. pasangan ni adalah sahabat universitiku..kiranya,dua2 la kwnku..ngee3~ congrat korang...Doakan diriku pulak ye...hehehe~Ntah xtau bila..tunggu sudahh....

So sweet my friend ;)

Gambar kt atas tu,sorang lagi sahabat diri ini yang da selamat da..Ni lagi lama..bulan 2 hari tu..Pokoknya ramai da lama yang da berumah tangga..hihihi~ Yang diri ini sibuk sangat cite pasal orang2 yang kahwin ni apasal ek..hehehe... Anyway, congratz la kt mana2 kwn yg da selamat berlangsung... nak post sume mmg penuh la blog diri ni..ntah bape page gambar2 mereka je..kui3~ 


Ha, ni yang best sebenarnya. bila kawan duk jauh ni.. Sambil attend kenduri kahwin,sambil tu kita pun amek kesempatan la jalan2..hehehe.. Apa lagi,round penang la.. Ni antara tempat yang sempat dijelajahi di penang..wuu~

Taman Kota Lama 
Bukit Bendera
                                              
      Queensbay;)
Jom naik kabel car Bukit Bendera..;)


 Ni dia makanan yang orang kata sedap dkt Kota Lama..Mee Sotong~

Mee Sotong yang nampak mcm sedap...sedap ke????? huhu~

Diri ini dengan aisyah makan nasi goreng ayam je...layan~~
   
Nasi goreng ayam rempah 
ABC special
             

Yang terakhir,thanks to our friend yang duk penang.. Cik tqah..alhamdulillah ada hang..jimat kami...hehehe~  Hotel anda memang terbaik la..thanks serina bay.. Pastu bawak kteorang jalan2 di bukit bendera dan makan sedap2.. :) alamak,sayangnya cek xde gambarnya..;)

Itu jelah..kisah di Penang....xtau bila lagi nak sampai ke sana.. tunggu la kalau ada mana2 kwn yg kahwin kt sana lagi....hehehe

wassalam~