Monday, August 22, 2011

aduhai...rasanya lama ak x update..kesibukan membuat aku tidak ada masa untuk melayari perasaan.

Lgpun,sejak program 3p..aku memang banyak menghabiskan masa di lab.Skype pun da lama x bukak.Apa khabr la kwn2 ku di skype..rindu mereka sume :)
Nak kata dengar lecture xde la sangat pun..main2 je lbh.Phm pun ntah tidak
haha~ teruk betul aku nie..Focusnya kejap je..pastu ntah mana fikiran aku melayang.

 Tempatku sepanjang sebulan program 3p :)

Menerbangkan diri di awangan mencari prospek..huahuahua~
kesian kdg2 aku tengok trainer yang mengajar kt depan..
die duk ckp kt depan,kt belakang mereka2 ni buat bnda lain termasuklah aku.
Tp,time trainer tu ckp..aku still dgr dan salin jugak la..cuma ckit2 je tangan ni gatal
chat kt fb.smpt je nk berprospecting..hehehe~ aku ni klu bukak fb or apa2 je
msti fikir nk berprospecting je..2 yg x henti2 chat je..x ckup fb,phone plak..
mana dapat,jalan je..smpai kwn aku tegur,"ka ni x henti2 msg,x ckup msg chat plak"..
ak sengih je la.ngee~

Bersama trainer yang besttttttt!!
Tanda penghargaan kami kepada sir
Apa pun,trainer ni mmg best..mcm2 ilmu die tunjuk..yang xde dalam syllabus
pun die ajar.Siap bg pinjam external lagi.Byk giler bnda dalam external die yang 2 tera
lg 2..sorg2 pnjm,copy..tp,serius..mmg x tercopy kot.sume filenya besar2 kot.
sporting habis la dia..cuma kdg2 kena gak cover2.
Time dia suh buat keje,kita msti la buat kan..

muka semua pantang nampak camera..haha

Btw,alhamdulillah..setelah sebulan,arini kembali semula menjalankan tanggungjawab
yang belum selesai..iaitu continue my praktikal la..keje yg terbengkalai,kini
kene siapkan..wah,NFC da menungguku..

saje posing plak...hehe
Aku benar berterima kasih kpd trainer kami Irwan Lee from indonesia yang sntiasa
sabar dengan kerenah kami..He is the great trainer..yeay~bagi yang lulus sijil MCPD,
tahniah! Anda mmg excellent menjawab soalan..huhu~bg yg tidak berjaya,jgn sedih..
tidak bermakna anda gagal..yang penting dapat gunakan ilmunya dgn baik..klu sekadar ada sijil,
tp x dapat menggunakan sebaiknya pun xde gunanya..sekadar tertulis atas kertas,is nothing :)
Bg yang resit,All the best!!InsyaAllah korg berjaya..hehe~

Eh,rasanya aku nak cite bnda len..asl plak kuar cite 3p nie..adeh~erm,xpe la..
nxt time la cite..hahaha~mmg x bagi aku cite la tu arini..k,kwn2..c u..da